Echtscheidingsbemiddeling

Waarschijnlijk bent u via de website van VHP Echtscheidingsbemiddeling op deze pagina terechtgekomen. Vanaf 1 januari 2019 zijn de activiteiten van onze bedrijven samengevoegd en heten we Kompas Financiën.

Kompas Financiën maakt ingewikkelde geldzaken inzichtelijk. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Goed en aangenaam gewoon.

Wij gaan uit elkaar, wat nu…?

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis. Het kan lastig zijn alles in beeld te houden. Hoe gaat het nu verder met de kinderen? Waar gaan we wonen? Wie krijgt wat? Hoe verdelen we ons geld? Hoe zit dat met pensioen? Allemaal vragen die door uw hoofd zullen schieten, maar zeker niet allemaal eenvoudig te beantwoorden zijn. Wij willen u hier graag bij helpen.

Een scheiding kent zeker een zakelijke kant, maar wij zien het als ons doel om uw partner en u op een persoonlijke manier door uw scheiding te helpen. Hierin mogen uw emoties naar boven komen en besproken worden. Uw kinderen verliezen wij daarbij zeker niet uit het oog. Zij zijn en blijven tenslotte het allerbelangrijkst voor u!

Financieel advies
Kompas Financiën kan u tijdens uw scheidingsprocedure op financieel gebied adviseren. Wij zullen ook uw financiële situatie na de scheiding schetsen. Alles op een persoonlijke manier en vanzelfsprekend vertrouwelijk.

Begeleiding
Voor mediation en voor de juridische afhandeling van de echtscheiding (zoals het opstellen van een convenant, de stap naar de rechter, en inschrijving burgerlijke stand) zullen wij u in contact brengen met externe specialisten. En natuurlijk zullen wij u waar nodig ook op dit gebied begeleiden.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit onderwerp? Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.