Geldzaken

Het is niet anders: of het nu gaat om boodschappen, wonen, gezin, auto, vakantie, zorg, of zelfs het water uit de kraan, vrijwel alles kost geld. Tegenover uitgaven staan inkomsten. Bijvoorbeeld uit werk, sparen, beleggingen, of uit het eigen bedrijf. De vraag is hoe we inkomsten en uitgaven, ofwel uw geldzaken, zo kunnen inrichten dat uw wensen en dromen, klein en groot, verwezenlijkt kunnen worden.

Bundeling van kennis
Zeker als het om geldzaken gaat, is de term ‘totaalrelatie’ leidend bij Kompas. Een lening kan bijvoorbeeld direct invloed hebben op uw hypotheek. Of pensioen op belasting. Kompas combineert de deskundigheid van specialisten met de inzichten van generalisten. Door de bundeling van kennis over zowel u, de klant, als over specifieke producten en mogelijkheden kunnen wij u advies op maat bieden.

Klein en groot, jong en oud
Of het nu een spaarpotje, een lening voor een auto, een pensioenplan, of complexe financiële planning betreft, bij geldzaken draait het altijd om maatwerkadvies. Wat zijn uw wensen, wat zijn uw mogelijkheden, en welk advies hoort daarbij?

Kompas probeert ingewikkelde zaken inzichtelijk te maken. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent zonder alle finesses te kennen. Het gaat ons erom dat onze klanten de gewenste financiële rust hebben. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. In gewone mensentaal, dicht bij de klant, op een persoonlijke manier. Goed en aangenaam gewoon.