Belasting

Het is een cliché, maar iedereen moet belasting betalen. Het hoort erbij, het zorgt ervoor dat de samenleving kan blijven draaien, het maakt Nederland tot zo’n fijn land. Maar meer betalen dan nodig, dat vinden wij onnodig. En u waarschijnlijk ook.

Profiteren van de mogelijkheden 
Belastingen hebben betrekking op allerlei zaken. Bij uw hypotheek, het sparen voor uw pensioen en trouwen of samenwonen, komen de belastingen om de hoek kijken. Als financieel specialist zorgt Kompas ervoor dat u niet teveel betaalt én dat u optimaal profiteert van de fiscale mogelijkheden.

Advies op maat 
Elke situatie is anders. Als financieel specialist zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt profiteren van fiscale mogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn. Wij geven persoonlijk advies op maat, zodat u weet waar u aan toe bent, nergens iets laat liggen, en niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de fiscale aspecten van wonen, werken en sparen? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.