Grip op financiële zaken

Financiële planning is financieel, fiscaal en juridisch advies in één. Wat wilt u met uw geld doen, nu én in de toekomst? Zijn uw wensen en behoeften haalbaar, en zo ja, hoe? Welke fiscale mogelijkheden zijn er om uw plannen zo gunstig mogelijk te realiseren? Past uw huidige hypotheekvorm bij uw gezinssituatie of toekomstplannen? Is uw pensioenopbouw toereikend?

Profiteren
U hoeft niet over een groot vermogen te beschikken om te kunnen profiteren van doordachte financiële planning. Ook met een kleinere beurs kan een financieel plan u helpen om grip te houden (of te krijgen) op uw financiële zaken.

Persoonlijk
In persoonlijke gesprekken onderzoeken we wat uw wensen zijn, wat u belangrijk vindt. Dat kan gaan over met uw gezin, woning, werk, pensioen, persoonlijk vermogen, eventueel uw onderneming. Of over persoonlijke zaken, bijvoorbeeld hoeveel pensioen u nodig denkt te hebben en of u wilt sparen voor de studie van kinderen. En ook verzekeringen, hypotheken en fiscale vraagstukken (mogelijkheden!) spelen een rol bij financiële planning.

Ruimte om te ontwikkelen  
Plannen zijn slechts plannen en uw situatie kan zomaar veranderen. De financiële planning die we voor u opstellen, laat altijd ruimte om te ontwikkelen. Periodiek nemen we één en ander onder de loep om te zien of we moeten bijsturen. Ondertussen houden we constant een vinger aan de pols. Zo zorgt een financiële planning van Kompas Financiën altijd voor inzicht, weloverwogen keuzes en rust.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over financiële planning? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.