Gezin

De vraag wat uw gezin voor u betekent, zult u waarschijnlijk beantwoorden met “mijn alles”. Ook in financieel opzicht zult u uw gezin uit de wind willen houden.

Consequenties
Het hebben of stichten van een gezin heeft financiële consequenties. U bepaalt natuurlijk zelf hoe ermee om te gaan, maar wij vinden het in ieder gevalbelangrijk dat u weet welke financiële keuzes u kúnt maken.

Welke keuzes
Om er enkele te noemen: sparen voor de studie van uw kinderen, de zaken die u regelt als u gaat samenwonen of trouwen, de gevolgen en keuzes bij een eventuele scheiding, een overlijdensverzekering. U kunt zich afvragen hoe u de risico’s op de juiste wijze kunt afdekken, hoe u kunt besparen, en hoe een financieel plan eruit ziet.

Helpen en ontzorgen
U zorgt voor uw gezin. Dat doet u op allerlei manieren. Bij Kompas ligt de focus natuurlijk op de financiële aspecten. Wij willen u daarbij helpen. Helpen bij het vervullen van uw wensen en dromen, bij het vormgeven van een mooie toekomst voor u en uw gezin. Wij willen u de juiste weg wijzen op financieel gebied. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over financiële zaken.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over wat u allemaal kunt regelen voor uw gezin? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.