Lenen

Het is zo verleidelijk: u hebt op korte termijn geld nodig, en online is die lening zo geregeld. Maar u weet het: geld lenen kost geld. En of het nu echt zo’n goed idee is om online geld te lenen…

Verantwoord
Laten we eerst kijken waar u het geld voor nodig hebt. Wilt u af en toe rood kunnen staan? Heeft u geld nodig voor een grote uitgave, zoals bijvoorbeeld een auto? Bent u aan het verbouwen en wilt u tijdens de bouw extra bestedingsruimte hebben? Wij willen u graag helpen op een verantwoorde wijze de juiste leenvorm te kiezen.

Vragen
We willen natuurlijk niet dat u met een schuld komt te zitten waar u niet meer vanaf komt. Of door een BKR registratie niet in aanmerking komt voor een hypotheek. Onze kredietadviseurs zullen u scherpe vragen stellen. Bijvoorbeeld of u die lening echt nodig hebt. Of u weet wat het aangaan van de lening betekent. Of u de maandelijkse lasten kunt dragen. Wij zullen u ook vertellen wat de gevolgen zijn van het hebben van een schuld, wat de werkelijke kosten van de lening zijn, wat er in die vermaledijde kleine lettertjes staat, wat er gebeurt als u niet op tijd kunt betalen.

Advies op maat
Kredietadviseurs van Kompas zijn deskundig, eerlijk en onafhankelijk. Ons advies gaat uit van uw belang. Daarom willen we graag alles van u weten:  wat uw gezinssituatie is, wat uw toekomstwensen zijn, hoe uw financiële toekomst eruitziet, en bij welke kredietvorm u zich het beste voelt. Zo kunnen wij u persoonlijk advies op maat geven, weet u waar u aan toe bent, en zit u niet vast aan een duur en overbodig krediet.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over lenen? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

 

Let op! Geld lenen kost geld