Pensioen

Pensioen: misschien kijkt u ernaar uit, misschien denkt u er liever nog niet aan. Hoe dan ook, iedereen die de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, krijgt ermee te maken. Met een beetje geluk gaat u nog zeker twintig jaar van uw pensioen gebruikmaken. Met iets meer geluk zelfs dertig jaar of meer. Wellicht toch reden om alvast na te denken over uw financiële situatie nauw pensioen.

Advies op maat
We kunnen het hebben over het basispensioen (AOW), over het aanvullende pensioen en over voorzieningen die u zelf kunt treffen. Maar uiteindelijk gaat het erom dat u later gewoon de dingen kunt blijven doen die u nu doet. Zonder dat u zich dan (of nu al) zorgen hoeft te maken over financiën.

Met die opdracht gaan onze pensioenadviseurs aan de slag. U krijgt advies op maat, zodat u weet wat u kunt verwachten, niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan, en maximaal de mogelijkheden benut die er zijn.

Meer weten?
Wilt u meer weten over pensioenen? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.