Werk

Werk zorgt voor inkomen, ontwikkelingsmogelijkheden, sociale contacten en (hopelijk) plezier. Stuk voor stuk erg belangrijk. Bij Kompas ligt de focus natuurlijk op de financiële aspecten. Samen met u kijken we naar de mogelijke veranderingen of mogelijkheden bij een promotie, bij het vinden van een nieuwe werkgever of bij het starten van een eigen zaak. Maar ook bij ontslag, faillissement van de werkgever, en met pensioen gaan of eerder stoppen met werken.

Juiste keuze
We kunnen er niet genoeg op hameren, maar nagenoeg alles heeft financiële consequenties. Sommige consequenties zijn te overzien, andere zijn te groot om zelf te behappen. Wij helpen u met het goed in kaart brengen van uw persoonlijke gevolgen zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over de financiële aspecten van werk en inkomen? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.