Wonen

Uw huis is uw kasteel. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar in de kern is het waar. Uw woning is de plaats waar u zich thuis en veilig voelt. Waar u lief heeft. Waar u uw kinderen ziet opgroeien. Waar u vrienden en familie ontvangt. De plaats waar u helemaal uzelf kunt zijn.

Financiële gevolgen
Wonen is sowieso één van de grootste uitgaven, ongeacht of u koopt of huurt. Uw keuzes op dit gebied hebben altijd financiële gevolgen. Bij koop is goed hypotheekadvies natuurlijk absolute noodzaak. Bij huur heeft u weliswaar niet te maken met een hypotheek of hoge onderhoudskosten, maar u bouwt dan ook geen kapitaal op in vorm van het eigen huis. Er zijn echter andere manieren om aan uw vermogen te werken. En natuurlijk wilt u uw spulletjes verzekeren. Allemaal zaken waarbij Kompas u kan helpen.

Bundeling van kennis
Naast advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en geldzaken leveren wij ook makelaarsdiensten. Onze makelaars zijn niet alleen goed in het aan- en verkopen van vastgoed, zij weten ook alles van vergunningen, taxaties, notariële kwesties, etc. Kompas combineert de deskundigheid van specialisten met de inzichten en ervaring van generalisten. Door de bundeling van kennis kunnen wij u advies op maat bieden.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over alles wat wonen te maken heeft? Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.