Hypotheken

Een (nieuwe) hypotheek. Welke hypotheekvorm heeft u nodig, hoe houdt u uw maandlasten laag en hoe maakt u optimaal gebruik van de hypotheekrenteaftrek? Via familie, vrienden, collega’s, internet en televisie krijgt u ongetwijfeld talloze goedbedoelde adviezen, maar wie wijst u écht de weg?

Beste beslissing
U neemt de beste beslissing als u weet wat er te kiezen valt. Het is belangrijk dat u inzicht heeft in de gevolgen van uw keuze. En dat gaat veel verder dan een prijsvergelijking. Natuurlijk weten ook wij niet wat de toekomst brengt, maar bij hypotheekadvies van Kompas kijken we naar uw persoonlijke situatie en houden we rekening met verwachtingen en dromen.

Hypotheekadvies
Om advies op maat te kunnen geven, willen we veel van u weten: wat uw gezinssituatie is, wat uw toekomstwensen zijn, hoe uw financiële toekomst eruitziet. En ook bij welke hypotheekvorm u zich het beste voelt. We willen er zeker van zijn dat u weet waar u aan toe bent, nu en later. En daar stopt het hypotheekadvies van Kompas niet. Na het afsluiten van de hypotheek blijven wij een vinger aan de pols houden. Want wat vandaag perfect bij u past, kan over vijf of tien jaar best anders liggen.

Besparen met oversluiten  
In sommige gevallen levert het oversluiten van een bestaande hypotheek een flinke besparing op. Benieuwd of u kunt besparen? Wij zoeken het graag voor u uit.

Eén nacht ijs
Hoofdsom, rente, kosten – bij elkaar opgeteld is het een enorm bedrag. En een tiende procent verschil in het rentepercentage kan over de hele looptijd duizenden euro’s verschil betekenen. Des te belangrijker is deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Immers, elke situatie is anders.

Meer weten?  
Wilt u meer weten over hypotheekadvies van Kompas? Stuur een mailtje met uw vraag naar hypotheken@kompasfinancien.nl of gebruik het contactformulier en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.