Kompas Financiën

Goed en aangenaam gewoon
Al sinds 1969 kunt u bij ons terecht voor uw financiële zaken. Eerst als drie losse bedrijven: Assurantiekantoor Ton van Hooft, Postema Vastgoed- en Assurantiebeheer en Knops Assurantiën. Later werden dat twee bedrijven: Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën. Vanaf 2019 zijn we één: Kompas Financiën.

Regio Groot ’s-Hertogenbosch-Oss
Van oudsher komen veel van onze klanten uit ’s-Hertogenbosch, Oss en de wijde omgeving. Door de jaren heen hebben we ook buiten dit gebied een flinke klantenkring opgebouwd. En klanten die verhuisd zijn naar andere delen van het land blijven heel vaak trouw aan ons bedrijf. Dus komen we ook in gebieden waar onze naam minder bekend is. Graag zelfs. Een tevreden klant is een terugkerende klant. En elke klant is even belangrijk voor ons.

Zakelijke klanten
Ook op het gebied van zakelijk advies hebben we een brede klantenkring, zowel in de regio als daarbuiten. Van ZZP-ers tot grote MKB-bedrijven, van verenigingen tot holdings, van klein tot groot. Voor sommige zakelijke klanten verzorgen we de verzekeringen. Voor andere klanten bieden we volledige ondersteuning op het gebied van bedrijfsrisico’s. En ook op het gebied van bedrijfsoverdracht en corporate finance kunnen wij onze klanten deskundig en professioneel bijstaan.

De weg wijzen
Bij Kompas staat het helpen van de klant voorop. Helpen bij het vervullen van wensen en dromen, bij het vormgeven van een mooie toekomst, met zo min mogelijk zorgen over financiële zaken. Dat komt perfect tot uitdrukking in de nieuwe naam en het nieuwe logo. De naam is eenvoudig te verklaren: Kompas Financiën wijst de weg op financieel gebied. Een leven lang, van generatie op generatie. Vandaar de levensboom in het logo.

Het maakt heel mooi duidelijk waarvoor Kompas staat: zorg en aandacht voor de klant, begeleiding van financiële planning van jong tot oud, van generatie op generatie. Goed en aangenaam gewoon. Zo waren we, zijn we en blijven we! En dat is een belofte.