Werken bij Kompas

Vacature Commercieel-administratief medewerker

Voor onze binnendienst zoeken we een enthousiaste commercieel-administratief medewerker.

Je gaat je bezighouden met front- en backofficewerkzaamheden voor de afdeling verzekeringen. Daarnaast ondersteun je onze buitendienstmedewerkers en verzorg je het administratieve deel van ons verzekeringsadvies. Doorgroei naar een commerciële functie is op termijn mogelijk.

Lees hier meer over deze vacature.
12/02/2019


Vacature Verzekeringsadviseur Buitendienst

Voor uitbreiding van ons buitendienstteam zoeken we een enthousiaste klantenadviseur. In ieder geval voor verzekeringsadvies, en bij voorkeur ook hypotheekadvies. Ervaring is mooi meegenomen, maar geen voorwaarde.

Lees hier meer over deze vacature.
06/02/2019

Open sollicitaties

Misschien zijn dit niet de functies waarnaar je op zoek bent. Laat dat je niet weerhouden om te solliciteren, want we proberen altijd ruimte te maken voor talentvolle nieuwe collega’s. Hoe je solliciteert mag je zelf weten. Al is een korte video pitch voor een buitendienstfunctie wel een pre.

Om bij Kompas Financiën te kunnen werken, dien je minimaal WFT gecertificeerd te zijn. Wij verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.). Er wordt van je verwacht dat je vol inzet op het gebied van permanente educatie en ontwikkeling van kennis en ontplooiing van je talenten. En dat je over een gezonde dosis humor en collegialiteit beschikt.

Contactpersoon: Ton van Hooft – ton@kompasfinancien.nl