Werken bij Kompas

Vacature Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Vacature Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? En denk jij liever in oplossingen dan in problemen of producten? Lees dan nu verder of neem direct contact met ons op!

Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Als Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen inventariseer en adviseer je particuliere relaties op het gebied van verzekeringen. Je stelt op basis van de inventarisatie verschillende offertes samen en bespreekt deze met de klant. Je kunt snel schakelen met de Trajectmanager Particuliere Verzekeringen om onder andere de aanvraag van geadviseerde verzekeringen door te voeren.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met schadeverzekeringen en nog veel belangrijker met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar: sollicitatie@zuyderleven.nl.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂

Meer over deze vacature lees je hier.

Kompas Financiën | Vacature Hypotheekadviseur

Vacature Hypotheekadviseur

Voor de uitbreiding van ons team in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar talent voor de functie van Hypotheekadviseur.

Kun jij mensen verrassen door met hen mee te denken in het adviesproces? Denk jij aan de lifecycle van de klant, niet in producten maar in toegevoegde waarde? Haal jij er voldoening uit om mensen te helpen? 

Als jij bovenstaande vragen volmondig met `JA` kunt beantwoorden, affiniteit hebt met hypotheken en -nog veel belangrijker- met mensen, en over de juiste diploma’s beschikt, stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@kompasfinancien.nl.

Meer over deze vacature lees je hier.

We proberen altijd ruimte te maken voor talentvolle nieuwe collega’s. Hoe je solliciteert mag je zelf weten. Al is een korte video pitch voor een buitendienstfunctie wel een pre.

Om bij Kompas Financiën te kunnen werken, dien je minimaal Wft gecertificeerd te zijn. Wij verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.).

Verder wordt van je verwacht dat je vol inzet op het gebied van permanente educatie en ontwikkeling van kennis en ontplooiing van je talenten. En dat je over een gezonde dosis humor en collegialiteit beschikt.

Stuur je mail naar sollicitatie@kompasfinancien.nl