Werken bij Kompas

Vacature Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Vacature Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de financiële dienstverlening bij een informele, jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie? Haal je voldoening uit mensen verder helpen? En denk jij liever in oplossingen dan in problemen of producten? Lees dan nu verder of neem direct contact met ons op!

Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen

Als Buitendienst Adviseur Particuliere Verzekeringen inventariseer en adviseer je particuliere relaties op het gebied van verzekeringen. Je stelt op basis van de inventarisatie verschillende offertes samen en bespreekt deze met de klant. Je kunt snel schakelen met de Trajectmanager Particuliere Verzekeringen om onder andere de aanvraag van geadviseerde verzekeringen door te voeren.

Ben je enthousiast over deze functie, heb je affiniteit met schadeverzekeringen en nog veel belangrijker met mensen? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar: sollicitatie@zuyderleven.nl.

Verras ons, dan verrassen wij jou 🙂

Meer over deze vacature lees je hier.

Vacature Trajectmanager Banking

Vacature Trajectmanager Banking

Voor onze RegioBank in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een:

Trajectmanager Banking

Als trajectmanager banking ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je geeft advies over betaal- en spaarrekeningen en overige RegioBank producten, verricht kashandelingen, signaleert kansen voor de gehele organisatie en voert commerciële acties uit.

Als het bovenstaande bij jou past en je wilt werken in een dynamisch en groeiend team, neem dan contact met ons op via sollicitatie@kompasfinancien.nl.

Meer over deze vacature lees je hier.

Kompas Financiën | Vacature Trajectmanager Hypotheken

Vacature Trajectmanager Hypotheken

Ben je een ster in plannen en organiseren? Ben je stressbestendig en kun je multitasken? Vind je het leuk om de regierol te pakken en samen met de adviseur de klant optimaal te bedienen? Dan verwelkomen wij jou graag als:

Trajectmanager Hypotheken

We hebben natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en je kunt je bij ons optimaal ontwikkelen. Leren vinden we heel belangrijk en faciliteren we graag. Als bovenstaande bij jou past en je wilt werken in een dynamisch en groeiend team, neem dan contact met ons op via sollicitatie@kompasfinancien.nl.

Meer over deze vacature lees je hier.

Kompas Financiën | Vacature Hypotheekadviseur

Vacature Hypotheekadviseur

Voor de uitbreiding van ons team in ‘s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar talent voor de functie van Hypotheekadviseur.

Kun jij mensen verrassen door met hen mee te denken in het adviesproces? Denk jij aan de lifecycle van de klant, niet in producten maar in toegevoegde waarde? Haal jij er voldoening uit om mensen te helpen? 

Als jij bovenstaande vragen volmondig met `JA` kunt beantwoorden, affiniteit hebt met hypotheken en -nog veel belangrijker- met mensen, en over de juiste diploma’s beschikt, stuur dan zo snel mogelijk je CV en motivatie naar sollicitatie@kompasfinancien.nl.

Meer over deze vacature lees je hier.

We proberen altijd ruimte te maken voor talentvolle nieuwe collega’s. Hoe je solliciteert mag je zelf weten. Al is een korte video pitch voor een buitendienstfunctie wel een pre.

Om bij Kompas Financiën te kunnen werken, dien je minimaal Wft gecertificeerd te zijn. Wij verlangen een Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.).

Verder wordt van je verwacht dat je vol inzet op het gebied van permanente educatie en ontwikkeling van kennis en ontplooiing van je talenten. En dat je over een gezonde dosis humor en collegialiteit beschikt.

Stuur je mail naar sollicitatie@kompasfinancien.nl