Verzekeringen

Het zekere voor het onzekere nemen – het wordt ons met de paplepel ingegeven. Dus willen we er zeker van zijn dat we bij schade, verlies, onvermogen of beperking kunnen terugvallen op een goede verzekering. Maar wat is een goede verzekering? En welke verzekeringen hebt u nodig? Waar moet u opletten?

Advies op maat
Voorop staat dat de verzekering de juiste zekerheid biedt. Dat is altijd een persoonlijke afweging. Wij luisteren naar u, want verzekeren is mensenwerk. We willen graag weten wat uw gezinssituatie is, wat uw toekomstwensen zijn, welke risico’s u wilt en kunt dragen en welke u wilt verzekeren. Zo krijgt u persoonlijk advies op maat, en voorkomt u onder- of oververzekering. Tegen een scherpe premie en de beste voorwaarden.

Kleine lettertjes
Voor Kompas Financiën zijn kleine lettertjes dagelijkse kost. Daardoor kunnen wij polisvoorwaarden op detailniveau vergelijken. Zodat wij u goed kunnen informeren over de mitsen en maren.

Ontzorgen
Daar houdt het natuurlijk niet op. Als u schade hebt, nemen wij u het werk uit handen en gaan we de zaken zo goed mogelijk voor u regelen. U hebt in die situatie immers wel iets anders aan uw hoofd.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze verzekeringsproducten? Stuur een mailtje met uw vraag naar verzekering@kompasfinancien.nl of gebruik het contactformulier en wij nemen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen. En wilt u meteen een afspraak maken, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Gewoon bij u thuis, of op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.