Zorgverzekering

Waarom uw zorgverzekering via Kompas Financiën afsluiten?

Als u een nieuwe zorgverzekering wilt afsluiten, kunt u dit natuurlijk rechtstreeks bij een aanbieder doen. De meeste aanbieders bieden de mogelijkheid om online uw zorgverzekering te regelen, en anders lukt het via een vergelijkingssite ook wel.

Dus waarom de moeite nemen en contact opnemen met Kompas Financiën? Simpel: advies op maat. Kompas Financiën helpt u bij het vinden van de zorgverzekering die bij u past.

Kompas Financiën maakt ingewikkelde geldzaken inzichtelijk. Wij wijzen de weg op financieel gebied, een leven lang, van generatie op generatie. Dat doen we door optimaal informeren, adviseren en begeleiden. Goed en aangenaam gewoon.

Voordeel van een Kompas adviseur

Consumenten vinden het vaak lastig om pakketten te vergelijken of om over te stappen. Vaak wordt dan gekozen voor de veilige weg: een uitgebreid pakket met een wat hogere premie. De veilige weg is echter niet per se de verstandige weg. Daar hebt u ons voor: Kompas Financiën helpt u graag bij het vinden van de verstandige weg.

Samen met u vergelijkt de Kompas adviseur uw huidige pakket met de zorgverzekeringen van meerdere aanbieders. We leggen duidelijk de verschillen uit tussen de naturapolis en de restitutiepolis en we tonen u de voor- en nadelen van beide polissen.

Hierbij kijken we kritisch naar de dekking van uw huidige zorgverzekering. Zo maken we samen een inventarisatie van zorg waar u nu gebruik van maakt en bekijken we of de dekking passend is. Ook kijken we naar het van toepassing zijnde eigen risico; wellicht is een hoger eigen risico met premiekorting iets voor u?

Heeft u meerdere verzekeringen via ons kantoor, dan geven we u ook advies over hoe uw zorgverzekering het beste aansluit bij deze verzekeringen. Neem bijvoorbeeld uw doorlopende reisverzekering: daarin kunnen we wellicht de dekking beperken zodat u geen dubbele dekkingen heeft, of breiden we die dekking juist uit omdat u kiest voor een zorgverzekering met een beperkte buitenlanddekking.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek beantwoorden wij al uw vragen over uw zorgverzekeringen. Maar ook naderhand kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

De persoonlijk adviseur van Kompas Financiën helpt u bij het maken van een verantwoorde keuze uit het gigantische aanbod van zorgverzekeringen. En vanzelfsprekend zorgen wij er ook voor dat de juiste verzekering tot stand komt en dat uw oude zorgverzekering beëindigd wordt.

Kortom, ook voor uw zorgverzekering bent bij Kompas Financiën aan het juiste adres. Goed en aangenaam gewoon.