Kompas Financiën | Webinars

21/10/2021 Webinar Veilig online bankieren

Donderdag 21 oktober organiseerde Kompas Financiën het webinar Veilig online bankieren. In een goed uurtje vertelden we alles over veilig online bankieren, waar u op moet letten en wat u zelf kunt doen. Aanrader, ook als u (nog) geen klant van RegioBank bent.

U kunt dit webinar hier terugkijken:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=E1zqZKOmaGs

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel 073 – 646 1830 of mail info@kompasfinancien.nl.

08/07/2021 Webinar ‘Ik wil een huis. En nu?’

Donderdag 8 juli organiseerde Kompas Financiën het webinar ‘Ik wil een huis. En nu?’. In het webinar bespraken makelaar Henk Postema en hypotheekadviseur Iris Schoones alle zaken die op uw pad kunnen komen bij het kopen en financieren van een huis, waar u rekening mee moet houden en waar uw kansen liggen. Kortom, alles wat u wilt weten over het kopen van een huis.

U kunt dit webinar hier terugkijken:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel 073-646 1830 of mail info@kompasfinancien.nl.

01/04/2021 Webinar Naar de notaris

Donderdag 1 april organiseerden wij het webinar Naar de notaris, deze keer samen met Yvonne Vleeshouwers van Hoffspoor Notarissen. Het thema van het webinar Naar de notaris is ‘testament, erfrecht, schenken: hoe zit het ook alweer?’.

U kunt dit webinar hier terugkijken:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel 073-646 1830 of mail info@kompasfinancien.nl.

21/01/2021 Webinar Hypotheek en ouder worden

Er gaan allerlei indianenverhalen over hypotheken en ouder worden, vaak vooral over wat niet mogelijk zou zijn. Wij hebben het liever over wat wel mogelijk is. En dat is beduidend meer dan u misschien zult denken. Daarom hebben we op 21 januari een webinar (online informatieavond) over dit onderwerp georganiseerd.

Waarover gaat het webinar Hypotheek en ouder worden?
In onze presentatie vertellen we over de mogelijkheden om op latere leeftijd een hypotheek af of over te sluiten. Ook kijken we naar wat er gebeurt als de hypotheek afloopt. En we besteden aandacht aan de mogelijkheden tot verzilveren van de overwaarde van de woning of van de hypotheek.

U kunt dit webinar hier terugkijken:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben? Bel 073-646 1830 of mail info@kompasfinancien.nl.

23/04/2020 Webinar Beleggen in crisistijd

In deze turbulente tijden kan het hebben van financiële rust een welkome zorg minder zijn. Daarom organiseerden wij op donderdag 23 april 2020 een webinar met Michiel van Vugt, beleggingsexpert van vermogensbeheerder NNEK.

Wilt u informatie hebben over Beleggen in crisistijd? Bel 073-646 1830 of mail info@kompasfinancien.nl.

Webinar: Beleggen in crisistijd