Zakelijk advies

Ondernemen is geweldig en uitdagend, maar er komen grote financiële verantwoordelijkheden bij kijken. Kompas Financiën helpt u bij risicoanalyses en risicobeheersing. We kunnen u veel werk uit handen nemen. En we weten wat we doen, want we zijn zelf ook ondernemer.

Sparringpartner
Zie ons als een ideale sparringpartner met kennis van zaken, jarenlange ervaring en een groot netwerk. Net als bij onze particuliere klanten willen we ook persoonlijk contact met u als ondernemer. Logisch, want als we u en uw organisatie goed kennen, kunnen we u beter en relevanter financieel advies geven.

Ondersteuning 
Als specialist in bedrijfszekerheid ondersteunen we u graag bij de start en de groei van uw onderneming. Bij Kompas weten we precies wat de mogelijkheden zijn rond aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, werknemerspensioenen en de employee benefits. We geven u passend advies waardoor u er met minimale investeringen het maximale uit krijgt.

Risicoanalyse 
Kompas helpt bij het in kaart brengen van specifieke risico’s. Ook bekijken we wat eventuele financiële gevolgen van die risico’s kunnen zijn. Daarbij houden we rekening met directe schade en gevolgschade. Samen kiezen we voor het beste plan om uw bedrijf te beschermen. Daarnaast zoeken we naar preventieve maatregelen die u kunt nemen.

Verzekeringen
Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo weten we dat brand in veel gevallen leidt tot een faillissement. Des te belangrijker dat u zich tegen dit soort risico’s verzekert. Maar er zijn ook verzekeringen die mogelijk overbodig zijn voor uw bedrijf. Kompas Financiën inventariseert welke verzekeringen u nodig heeft en welke niet. Zo zorgen we er samen voor dat u alleen verzekert wat echt nodig is, en dat u zonder zorgen kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten?
Wilt u weten wat we precies voor u kunnen doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.