Ondernemen tijdens de coronacrisis

De hele maatschappij is getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Veel bedrijven hebben hun deuren moeten sluiten, hopelijk tijdelijk. Andere bedrijven draaien op halve kracht. En in een aantal vitale sectoren wordt juist met man en macht gewerkt om de vraag bij te kunnen benen.

Wat kan Kompas Financiën voor uw bedrijf en u doen?

In deze woelige tijden is het zaak dat we elkaar zoveel mogelijk helpen. Heeft u ondersteuning of begeleiding bij de aanvraag van steun- en/of liquiditeitsmaatregelen nodig, of ziet u even door de bomen het bos niet? Neem contact met ons op.

Op deze pagina verzamelen wij artikelen en berichten die voor onze zakelijke klanten (ondernemers, bedrijven en zzp’ers) van belang kunnen zijn.

Handige links:

  • KVK Coronaloket
    De KVK heeft een speciaal loket geopend voor alle ondernemersvragen die met de coronacrisis te maken hebben: KVK Coronaloket. Staat uw vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117 (openingstijden van 8.30 tot 17.00 uur).
  • Krijg ik TOZO check
    Op deze pagina vindt u meer informatie over de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Met behulp van de vragen op deze pagina kunt u zelf beoordelen of u in aanmerking komt voor deze regeling.

Laatste update: 29/04/2020