Ondernemen tijdens de coronacrisis

De hele maatschappij is getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Veel bedrijven hebben hun deuren al dan niet tijdelijk moeten sluiten. Andere bedrijven draaien op halve kracht. En in een aantal vitale sectoren wordt juist met man en macht gewerkt om de vraag bij te kunnen benen.

Wat kan Kompas Financiën voor uw bedrijf en u doen?

In deze woelige tijden is het zaak dat we elkaar zoveel mogelijk helpen. Heeft u ondersteuning of begeleiding bij de aanvraag van steun- en/of liquiditeitsmaatregelen nodig? Zijn er veranderingen binnen uw bedrijf die vragen om aanpassing van uw verzekeringen of financiële producten? Ziet u even door de bomen het bos niet?

Wij kunnen niet alles oplossen, maar we kunnen wel helpen of in ieder geval een luisterend oor bieden. Bel, mail of app ons.

Handige links:

  • Rijksoverheid
    Op de site van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over de gevolgen voor ondernemers en bedrijven door de uitbraak van het coronavirus.
  • KVK Coronaloket
    De KVK heeft een speciaal loket geopend voor alle ondernemersvragen die met de coronacrisis te maken hebben: KVK Coronaloket. Staat uw vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117 (openingstijden van 8.30 tot 17.00 uur).

Laatste update: 02/11/2020